• Prismatch

    Billigere pris et andet sted? Vi matcher.

  • Fri Fragt

    Køb for over 1.000 kr., så betaler vi fragten for dig.

  • Hurtig levering

    Levering på bare 1-2 dage. Læs mere.

Historien om Navipair

Navipair er stiftet i 2022 og drives i dag af de to iværksættere Klaus Østergaard og Thomas Keller Carstensen. Navipair er en banebrydende app, der transformerer bådbranchen ved at digitalisere hele bådejerskabsoplevelsen. Fra lanceringen i maj 2022 til iPhone og Android, har Navipair hurtigt tiltrukket mere end 3000 brugere fordelt på 49 forskellige nationaliteter, hvilket vidner om dens universelle appel og funktionalitet.

Hjertet i Navipair er et globalt peer-to-peer netværk, der gør det nemmere og mere overskueligt at eje en båd. Platformen forbinder bådejere med et bredt udvalg af serviceudbydere – fra professionelle til erfarne amatører. Dette netværk skaber en hidtil uset transparens i bådbranchen og gør det nemt at finde pålidelig hjælp til vedligeholdelse, reparationer og andre bådrelaterede opgaver.

Navipair gør det nemt at eje båd

Med Navipair kan bådejere nemt finde hjælp, modtage flere tilbud på opgaver, tjene penge ved at tilbyde deres egne færdigheder, samt dele og koordinere opgaver direkte via appen. Dette ikke alene forbedrer gensalgsværdien af båden gennem dokumentation af vedligeholdelse og reparationer, men det øger også ejernes viden og forståelse.

For at supplere brugernes behov yderligere, har Navipair for nylig lanceret denne webshop. Denne udvidelse understøtter behovet for bådudstyr og tilbehør, hvilket gør det endnu lettere for brugere at få adgang til de produkter, de har brug for, direkte gennem platformen. Navipair er ikke bare en app; det er en revolution inden for bådejerskab, der skaber nye forbindelser og oplevelser på tværs af bådbranchen.

2 Vigtige Funktioner fra Navipair App'en:

Dokumentér din båds liv

Med Navipair app'en kan du dokumentere alt du selv laver og som du får hjælp til at få lavet på din båd. Det gør det nemmere at huske hvornår der blev lavet hvad, og desuden er det en rigtig god investering: En undersøgelse viser, at over halvdelen af alle nye bådkøbere gerne vil betale 10% mere for en båd der er veldokumenteret! Du kan gemme billeder af dit arbejde i app'en, og når du køber dit bådgrej på Navipair.dk så gemmes dine kvitteringer automatisk i app'en.
I løbet af 2024 kommer der en ny funktion som vi kalder 'Bådens Tidslinje'. Her kan du kronologisk følge bådens liv og alt der er sket med båden - og når du sælger båden kan du sende tidslinjen videre til den nye ejer. Det er smart!

Find hjælp blandt 300 Repair Heroes

De opgaver som du ikke selv ønsker at løse, kan du finde hjælp til at få lavet. Hjælpen finder du blandt andre dygtige bådejere eller professionelle. Vi kalder dem Repair Heroes, og lige nu er der over 300 Repair Heroes i Danmark der er klar til at hjælpe med din bådopgave.

Det er nemt: Opret opgaven. Læg den enten ud på vores Markedsplads og lad en Repair Hero kontakte dig med et tilbud, eller send opgaven direkte til en eller flere Repair Heroes og bed om et tilbud. Til sidst har du mulighed for at give din Repair Hero en anmeldelse, som kan ses af de andre bådejere.

Det skal være nemt at have båd - og med Navipair bliver det transparent og tydeligt hvilke muligheder du har for at få hjælp til dine bådopgaver i nærheden af dig.

Navipair app'en er gratis - Download i dag

I videoen kan du se lidt af funktionaliteten i vores app. Men endnu bedre - du kan downloade den helt gratis på App Store eller i Google Play Butik og selv afprøve den. Navipair er et godt værktøj til at holde styr på alle de opgaver du skal have lavet på din båd. Både dem du selv vil lave, og også dem du gerne vil have hjælp til. Er du ferm på fingrene, så kan du også tilbyde din hjælp til andre bådejere.