• Prismatch

    Billigere pris et andet sted? Vi matcher.

  • Fri Fragt

    Køb for over 1.000 kr., så betaler vi fragten for dig.

  • Hurtig levering

    Levering på bare 1-2 dage. Læs mere.

Garanti

Reklamation og returret hos navipair.dk
Hos navipair.dk ønsker vi, at du er tilfreds med dit køb, hver eneste gang. Går noget galt så tilbyder vi naturligvis reklamationsret på 24 måneder. Skulle der være udfordringer, tilbyder vi reparation, ombytning, pengene tilbage eller et prisafslag - alt efter situationen. Selvfølgelig forudsætter det, at reklamationen er berettiget, og at uheldet ikke skyldes uhensigtsmæssig behandling af produktet. Vi har ikke mulighed for at dække ekstraomkostninger som montering, maling osv., der kan opstå ved reklamationer.

Skulle du støde på fejl eller mangler ved dit køb, skal du lade os vide det kort tid efter opdagelsen. En hurtig henvendelse inden for to måneder betragtes altid som rettidig. Det er vigtigt, at du kan beskrive og ved behov vise fejlen. Læg mærke til, at visse produkter med en begrænset levetid, som oliefiltre, pærer m.v., har en klageperiode der følger produktets forventede levetid.

Hvis din reklamation lever op til betingelserne, dækker vi dine rimelige fragtomkostninger. Når du returnerer en vare, skal den være ordentligt pakket ind. Husk at få en kvittering for din forsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

For unødige reklamationer skal vi desværre opkræve et gebyr på minimum 179 DKK inkl. moms, afhængig af de faktiske omkostninger.

Returadresse:

Navipair ApS
Olgas Alle 4
6000 Kolding

Husk, reklamationer er ikke det samme som en almindelig returnering. Hvis du ændrer returneringsårsagen efter vores feedback, bliver det ikke behandlet som en standard returnering.

Hvis vi afviser en reklamation, og vi ikke hører fra dig indenfor 14 dage, vil varen/varerne desværre blive bortskaffet.

Og til sidst: Husk, at hos navipair har du altid 30 dages fuld returret. Opret nemt din returnering her.